Boogschieten voor mindervaliden – Clubkascampagne Rabobank

Boogschieten voor mindervaliden – Clubkascampagne Rabobank

Rabobank Rijk van Nijmegen steunt de sportclubs in de regio door de Clubkascampagne. HBV Staddijk doet ook een gooi naar een deel van de opbrengsten. Wij willen graag onze mogelijkheden voor het aanbieden van workshops en trainingen voor mensen met een lichamelijke beperking uitbreiden. Boogschieten is een sport die bij uitstek geschikt is voor mensen in een rolstoel. Het is voor hen een perfecte gelegenheid om toch te sporten en daarbij onderdeel uit te maken van een vereniging.

Jaarlijks verzorgen wij onder andere speciale clinics voor mindervaliden. Wij willen deze dienst graag uitbreiden. Daarvoor hebben we meer geschikte handbogen nodig. Een complete handboog met pijlen kost ruim €100.

Leden van de Rabobank kunnen stemmen over de verdeling van het beschikbare budget. Wij hopen met de opbrengst extra bogen aan te kunnen schaffen en zo enkele tientallen mindervaliden extra kennis te kunnen laten maken met boogschieten.

 

 


Reageren is niet mogelijk.