Cursus handboogschieten

Cursus handboogschieten

Proefles 

Je kunt bij ons vrijblijvend een proefles aanvragen. Dit kan in overleg op zaterdag om 15:00 en duurt in totaal ongeveer 30-45 minuten. Hierbij krijg je uitleg over onze vereniging en een korte introductie in het boogschieten. Daarna kun je besluiten of je de cursus wil volgen voor een uitgebreide kennismaking met de handboogsport. 

Update: Omdat de komende cursussen helemaal volgeboekt zitten, organiseren we voorlopig geen nieuwe proeflessen. 

 

Cursus handboogschieten

Alvorens lid te kunnen worden van onze vereniging stellen wij een 10-weekse cursus verplicht (een uitzondering geldt voor schutters die reeds de basistechniek van het boogschieten beheersen, dit ter beoordeling aan onze trainers). Als cursist kun je gedurende deze periode van tien weken gebruik maken van het materiaal van de vereniging. Je krijgt dan instructie in de basistechnieken van het handboogschieten. Na de cursus kun je ervoor kiezen om om lid te worden, of te stoppen. Voor cursisten vinden instructielessen plaats op zaterdag van 12.00 uur tot 14.00 uur.

Materiaal zal door de vereniging ter beschikking gesteld worden. De kostenbijdrage voor de cursus bedraagt tot 18 jaar € 50,- voor de genoemde periode. Personen van 18 jaar of ouder betalen voor de periode van 10 weken € 100,-. 

Cursussen 2020

In verband met de corona-crisis hebben wij de cursus van april moeten verplaatsen naar september 2020. De cursisten hebben hiervan bericht gekregen. Hierdoor zijn er helaas geen nieuwe aanmeldingen meer mogelijk voor de cursussen in 2020. 

 

Let op! onze vereniging hanteert een minimumleeftijd van 12 jaar.